Posted on

Гривна „Multistone“ – перфектният избор за бижу със защитни и привличащи благополучие свойства

Аметистът се счита за един от най- одухотворените камъни. Усилва интуицията ни и стимулира духовната мъдрост. Смята се, че той спомага за някаква важна промяна в живота ни. Изключително силен предпазващ камък. Отблъсква негативното и ни дава проницателност в бизнес делата.

Физически аметистът се е смятал за ценен лечебен камък още в древни времена. Облекчава главоболие и мигрена, успокоява нервите при стрес.

Ахатът е един от най- древните камъни, използвани за късмет и лечебни свойства. Разновидността „Драконови вени“ отблъсква негативните енергии и по този начин предпазва притежателя си. Той е мощен емоционален лечител. Физически подобрява кръвообращението и повлиява положително проблеми с панкреаса.

Лабрадоритът е силно мистичен камък, носещ светлина в себе си. Отблъсква негативните нергии от аурата на човека, който го носи. Стимулира интуицията и психическите способности. Чудесен камък, който да засили вярата в нас самите и да ни избави от страх и несигурност. Той е и камък на трансформацията и на късмета.  Физически лекува очите, регулира метаболизма и освобождава от натрупания стрес.

Родонитът успокоява ума и ни помага да се справим със сложни ситуации. Той насърчава спокойствието и носи благополучие. Успокоява както емоционални, така и физически травми. Помага на нервната система, щитовидната жлеза, укрепва имунната система. Известен е като „спасителен камък“, прогонва чувството за малоценност и предпазва от негативност.

Хаулитът е изключително успокояващ камък. Спомага със соравянето със стреса и напрежението. Освободжава от гняв и тревожни мисли, поема в себе си негативните енергии и емоции. Има свойството да успокоява цялото тяло. Когато го носите под формата на бижу, изостря паметта и спомага справяне със стреса. Полезен камък за бременни жени, както и хора, занимаващи се с умствена дейност. 

Хематитът е камък на ума и на кръвта. Още в древността е бил известен като камък на магьосниците. И в миналото, и днес се счита, че камъкът предпазва от магии и поглъща всички лоши вълни, насочени срещу носителя му. Хематитът е на особена почит за източните култури и е важна част от учението Фън Шуй. Физически спомага при проблеми с тънкото черво, като стимулира усвояването на желязо от него. Така се подобрява и снабдяването с кислород на редица други органи. Любопитен факт е, че хематитът служи като амулет за привличане на пари. Силно предпазващ камък от негативни енергии, насочени към притежателя му. 

2 thoughts on “Гривна „Multistone“ – перфектният избор за бижу със защитни и привличащи благополучие свойства

  1. Нямате една мъжка гривна 21-22 см?!?!

    1. Здравейте, не е проблем харесан от Вас модел да бъде изработен по индивидуален размер. Ако се интересувате от конкретен модел, можете да ми напишете наименование или код, за да проверя дали имаме наличните елементи и ще Ви отговорим дали е възможна изработка към момента. Поздрави!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *