Posted on

Подарък с послание

Вероятно по празници и лични поводи винаги се замисляте какъв подарък би зарадвал конкретен човек. Някои хора имат твърде много и реално не знаете от какво биха имали нужда. Други са в другата крайност и изборът за подарък е практически необятен. Но и в давата случая има един универсален подарък, който е чудесен избор – гривна от естествени камъни.

Те са подходящи както за жени, така и за мъже. Това е подарък, който би усмихнал всеки. Изработен от сърце, в него е вложена сръчност, въображение и лично послание чрез подредбата на съставните части, в случая камъни. Какво по- хубаво от такъв личен подарък?!

Освен всичко останало, вие можете да прецените от какво точно има нужда човекът в момента и да подберете камък според тази нужда. Така например някои камъни (като хаулита) се носят при стрес. Авантюринът се подарява на хора, склонни към депресии или алергии. Розовият кварц пък носи любов в живота на притежателя си и повишава енергията му. За много положителна енергия служат всички кварцови кристали.

Наред с избора, който ни предоставят различните камъни според свойствата си, можем да ги подберем и по други критерии. Хората често търсят камък, който е подходящ за тяхната зодия. Смята се, че зодиакалните камъни действат на човека още по- силно и положителните им качества се повишават многократно.

Все пак, ако не сте от съвсем „вярващите“ в тези им свойства, достатъчно е да бъдете пленени от красотата им. Те са толкова уникални и всяко едно камъче е различно. Достатъчно понякога е да погледнеш даден камък и да си кажеш, че това е „твоят“ камък. Няма значение за коя зодия е предназначен или какви са неговите свойства. Важното е, че сте привлечени от него по някакъв мистичен и необясним начин и носейки го с положителни мисли и нагласа, можете да сте сигурни, че влиянието му ще бъде положително. А подарен от сърце един такъв подарък само може да създаде слънчево настроение в човека насреща и да предизвика усмивката му!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *