Posted on

Следвайте тези 7 стъпки за по- здравословен живот

Статията е вдъхновена от презентация на лекаря, писател и познат в телевизионните среди д-р Драузио Варела. Той препоръчва седем стъпки, които трябва да следваме, ако не искаме да се окажем болни…

Ако не искате да сте болни, изразявайте чувствата си. Подтискането им в себе си ще повиши нивата ви на стрес може да доведе до множество форми на вътрешен дисбаланс. Състоянията, които това може да причини са колити, гастрит, болки в гърба, а понякога дори още по- страшни заболявания.

Ако не искате да сте болни, взимайте решения. Когато сте нерешителни, започват да се прокрадват гневът и безпокойството. Това може да причини ненужни страдания, страхове и най- вече проблем с връзките ви с другите. Отлагането на нашите решения със сигурност няма да спомогне за нашето добро здраве.

Гривна за повишаване на енергията, привличане на любов и приветстване на промени в живота ни – виж я тук

Ако не искате да сте болни, търсете отговори. Бъдете позитивни и активно търсете отговори на своите въпроси. Намирайте отговор на всеки зародил се във вас въпрос и не оставяйте да минава време и този въпрос да се превърне в товар за ума ви.

Ако не искате да сте болни, не живейте според външния вид. Не крийте реалността и не се опитвайте да позирате, да създавате представа, че винаги сте добре и всичко ви е наред. Човек, който винаги иска да изглежда перфектен в очите на останалите, акумулира тонове тежест. Правите си много лоша услуга, ако живеете според външния вид и фасадата. Това ви превръща в много лъскави хора, но с малки корени.

Амулет с хаулит срещу стрес, стъклено оченце за защита и сребро – виж го тук

Ако не искате да сте болни, приемайте. Само чрез приемане на себе си, можете да постигнете самоуважение и да избегнете негативни проявления като ревност, завист, арогантност и гняв. Да бъдете себе си може да е само предимство за вас.

Ако не искате да сте болни, вярвайте. Без доверие, не може да съществува истинско приятелство. Без него връзките ви ще бъдат повърхностни, нетрайни и винаги ще сте нащрек. Така винаги ще сте прекалено бдителни и неспокойни, а устойчивостта ви към душевни и физически неразположения ще бъде твърде ниска.

Ако не искате да сте болни, не живейте живота си тъжно. Както хората са казали „Добрият хумор ни пази от лекаря.“ Наслаждавайте се на всяка възможност да се смеете, да се шегувате и да бъдете щастливи. 

Гривна помагаща да открием вътрешен мир, да посрещнем ново начало и защита срещу негативни енергии – виж я тук

Разпространявайте тези съвети и се старайте да живеете придържайки се поне към някои от тях. Така можете да сте сигурни, че ще бъдете възнаградени с позитивен дух, здрав ум, а от там и здраво тяло за по- дълго време.

Източник: asiaone.com

Превод: Doriana Jewels

Красив дамски часовник – виж го тук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *